Μοιάζει απλό αλλά χρειάζονται 3 βερνίκια για να πετύχετε το απίθανο μανικιούρ της Jennifer Lopez που τονίζει το μπρονζέ χρώμα της επιδερμίδας της.

Εκδήλωση: Met Gala 2024. Dress code: “Garden of Time”. Ξεχωρίσαμε πολλές δημιουργίες εμπνευσμένες από τη φύση – τόσο από το ζωϊκό, το φυτικό όσο και από το ορυκτό βασίλειο – στις σκάλες του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης. Τη Δευτέρα, λοιπόν στις 6 Μαΐου, είδαμε πέταλα τριαντάφυλλου να μοιάζουν με χείλη, τη λάμψη της αυγής αποτυπωμένη στην επιδερμίδα και eyeliner που θύμιζαν νεράιδες – για να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα. Φυσικά, τα φώτα έπεσαν όπως πάντα και στη συνοικοδέσποινα του event, Jennifer Lopez. Από την υπέρλαμπρη εμφάνισή της, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το μανικιούρ της που θύμιζε τα ιριδίζοντα φτερά μιας χρυσαλλίδας.

Το μανικιούρ της JLo

Είναι ένα απλό look που απευθύνεται σε κάθε ηλικία και ταυτόχρονα παραπέμπει στο soft glamour. Αν και πλήρως διαφανή, έχουν μια ελαφριά περλέ λάμψη. “Πηγή έμπνευσης είναι το λαμπερό κουκούλι της νύμφης που μεταμορφώνεται σε πεταλούδα” εξήγησε ο Tom Bachik, ο nail artist της J.Lo. Κάτι παρόμοιο προσπάθησε να αναπαράγει και ο ίδιος ώστε τα νύχια της Jennifer να θυμίζουν ένα διάφανο μαργαριταρένιο κουκούλι. Τι λέτε; Τα κατάφερε;

Το μανικιούρ ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα για το λαμπερό haute couture φόρεμα της Schiaperelli με περίπου 2.500.000 ασημένιες χάντρες οι οποίες σχημάτιζαν ένα φτερό πεταλούδας!

Πώς να πετύχετε το look

Καταρχάς, ξεκινάμε από την ενυδατωμένη επιδερμίδα των χεριών και τα ενυδατωμένα πετσάκια. Μία θρεπτική κρέμα και ένα βιταμινούχο λαδάκι είναι απαραίτητο για πριν και μετά το μανικιούρ. Έτσι αντιμετωπίζετε την αφυδάτωση και εξασφαλίζετε μια περιποιημένη εμφάνιση των νυχιών.

Στη συνέχεια, ο Bachik χρησιμοποίησε ψεύτικα νύχια με αμυγδαλωτό μακρύ σχήμα. Όσον αφορά τα βερνίκια που επέλεξε, αποκαλύπτει: “Έβαλα το top coat της CND στο Flowered Folly Shellac της ίδιας μάρκας. Στη συνέχεια, άπλωσα στρώσεις του Shellac No-Wipe top coat για ένα κομψό φινίρισμα. Tέλος, πρόσθεσα το Pearl Obsession της CND, για ένα υψηλής λάμψης εφέ που ταίριαζε με το μακιγιάζ της”. Το αποτέλεσμα είναι ένα ημιδιαφανές χρώμα που ιριδίζει “αναδεικνύοντας την απόχρωση της επιδερμίδας της Jennifer” λέει.



Πηγή: InStyle