Η λήξη καλοκαιριού, το τέλος των διακοπών και της πολυπόθητης καλοκαιρινής άδειας σημαίνει καλώς ή κακώς την έναρξη της νέας σεζόν και την επιστροφή στο γραφείο.

Τέρμα τα μάξι και καλοκαιρινά φορέματα, τα σορτσάκια και όλα αυτά τα ρούχα με τον αέρα νησιού που εκτός από άνεση χαρίζουν και στυλ. Ωστόσο, κάθε τέλος σημαίνει πως έρχεται η αρχή για κάτι νέο που μπορούμε να κάνουμε την δική μας μικρή επανάσταση τόσο στην ζωή όσο και στο στυλ μας. Τα ρούχα του γραφείου παύουν να είναι βαρετά και μονότονα, σχεδιαστές και brands μας καθοδηγούν στον δρόμο της μόδας που αναμφίβολα θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή σου.

sv_office (5) (Custom)

Το overall φόρεμα είναι η απόλυτη επιλογή μιας και θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση τις μέρες που δεν ξέρεις τι να βάλεις αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το συνδυάσεις με ένα απλό πουκάμισο ή ένα ζιβάγκο.

sv_office (1) (Custom)

Το καρό μοτίβο χαρίζει τρομερή κομψότητα και σοφιστικέ ύφος κομμένο και ραμμένο για τον χώρο του γραφείου ακόμα και σε total plaid looks.

sv_office (2) (Custom)

Στυλ και παιδικότητα κρυμμένα πίσω από ένα pussy bow που μπορεί δικαίως να αντικαταστήσει ένα statement αξεσουάρ.

sv_office (3) (Custom)

Το κλασσικό λευκό πουκάμισο έχει χάσει πλέον την φήμη του και την θέση του έχει πάρει το πουκάμισο με ιδιαίτερα στοιχεία που εκτός από σοβαρότητα έχει άποψη και δημιουργεί σύνολα που αποπνέουν τρομερό δυναμισμό.

sv_office (4) (Custom)

Για τις λάτρεις του sporty chic έχουμε καλά νέα. Το varsity jumper είναι office approved αρκεί να το συνδυάσεις με μία midi φούστα και ψηλά παπούτσια.

sv_office (5) (Custom)