Αφοπλιστικό. Σαγηνευτικό. Σέξι. Το smoky eyes look έχει μια αλλιώτικη δυναμική και πάντα, μα πάντα, θα απογειώνει κάθε εμφάνιση. Μαζί του δεν χρειάζονται κανόνες και πρέπει. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ, άλλωστε, επιτρέπει λάθη. Μ’ αυτά δείχνει ακόμη πιο μυστηριώδες και ιδιαίτερο το smoky eyes look.

Οταν θέλετε να το υιοθετήσετε μη μείνετε στην κλασσική επιλογή του μαύρου. Τολμήστε να το δοκιμάσετε με γκρι, μπλε, μπρονζέ ή και κόκκινο.

Για ένα τέλειο smoky eyes look χρησιμοποιήστε ένα σκουρόχρωμο μολύβι ματιών και κάντε το περίγραμμα του ματιού σας ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και προς τα έξω και μετά από έξω προς τα μέσα για να ενώσετε τις γραμμές. Εδώ το μυστικό είναι να είστε όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες σας. Στη συνέχεια μουντζουρώστε λίγο τις γραμμές χρησιμοποιώντας ένα πινελάκι ή και το δάχτυλό σας.

Πάρτε ιδέες και δημιουργήστε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα.

tip για tip

Αφήστε τις γραμμές να ξεφύγουν και βγείτε εκτός ορίων από το κινητό βλέφαρο κι από τα συνηθισμένα. Όταν μάλιστα, το eyeliner, το μολύβι ή η σκιά απλώνεται το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο δραματικό και παράλληλα δυναμικό.Πηγή: InStyle