Σωστά διαβάσατε! Φέτος θα ανέβουμε στα ψηλά μας τακούνια αλλά αυτά δεν θα έχουν τακούνι από κάτω. Ξεχάστε τις γόβες στιλέτο. Η νέα τάση μας θέλει στις μύτες, να περπατάμε σε αόρατα ψηλοτάκουνα. Και όχι δεν αναφερόμαστε στην προηγούμενη τάση του αόρατου από σιλικόνη παπουτσιού. Στην κυριολεξία, θα παίρνουμε ύψος, ισορροπώντας πάνω στο απόλυτο τίποτα.

Instagram @oliwyesoukupova

Δεν μπορεί να μην  θυμάστε τα βραδινά παπούτσια που είχαν γίνει trend λίγα χρόνια πριν. Αυτά που αντί για τακούνι είχαν μια καμπύλη. Αυτά τα ψηλοτάκουνα λοιπόν επαναφέρει ο οίκος Fendi, μόνο που για δικιά μας ευκολία, τοποθετεί και το μονόγραμμά του από κάτω το οποίο σκοπεύει να προσφέρει λίγη extra ισορροπία.

Instagram @fendi

Ήδη το trend εξαπλώνεται και προτιμάται από αρκετά fashion girls καθώς το είδαμε στην Εβδομάδα μόδας του Μιλάνου και κάτι μας λέει ότι θα το δούμε και στις επόμενες εβδομάδες. Τώρα το πόσο άνετο είναι… Αν δεν δοκιμάσουμε δεν θα μάθουμε. Αλλά από την άλλη, ποια γόβα στιλέτο ήταν τόσο άνετη; Τα πάντα έχουν να κάνουν με το στιλ κι εμείς αναμένουμε τι θα δούμε φέτος.  

Instagram @fendi
Instagram @fendi

Πηγή: InStyle