Η νέα αγγλική version της Barbie έχει τη μορφή της Mia Regan, και το όνομά της επίσης. Και ποια είναι η Mia θα αναρωτιέστε. Η 19χρονη Αγγλίδα έχει γίνει ευρέως γνωστή ως το κορίτσι του Romeo Beckham αλλά ποια είναι στην πραγματικότητα η γνωστή στα social media, Mimi Moocher;

Instagram @mimimocher

Η Mia ή Mimi εργάζεται ως μοντέλο δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην εικόνα της στα social. Ανήκει στη νέα γενιά όπου κάθε κομμάτι της ζωής της πρέπει να προβάλλεται σε αυτά και η σχέση της δεν θα αποτελούσε εξαίρεση. Μάθαμε ότι βγαίνει με τον Romeo ύστερα από post της ίδιας τον Σεπτέμβριο του 2019 και από τότε είναι αχώριστοι. Η Mimi με το εκκεντρικό της styling τράβηξε πρώτα την προσοχή της… πεθεράς, Victoria Beckham, της οποίας φημολογείτο ότι θα ήταν και το πρόσωπο της νέας της κολεξιόν.

Instagram @olivier_rousteing

Σειρά είχε ο οίκος Balmain που είδε στην 19χρονη Mia μια τέλεια Αγγλίδα με ιδιαίτερο στιλ, αντιπροσωπευτικό και ίσως λίγο τραβηγμένο της γενιάς της, που σίγουρα άξιζε να αποκτήσει στη συλλογή του. Ο fun χαρακτήρας της και ο αυθορμητισμός της έκαναν τον Olivier Rousteing να την μετατρέψει στην πρώτη του Barbie.    

Instagram @mimimoocher

Σίγουρα η Mimi έχει αυτό το κάτι που γοητεύει τους πάντες. Έναν φρέσκο αέρα που ανανεώνει τους μεγαλύτερους και που θέλει να κάνει τους μικρότερους να της μοιάζουν. Ωστόσο έχει μια βαριά ταμπέλα πάνω της που θα πρέπει να την αλλάξει. «Το κορίτσι του Romeo Beckham» έχει τη δική της προσωπικότητα και μεγάλο ταλέντο. Μάλλον εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο την βλέπουμε και την αποκαλούμε. Είναι πρώτα από όλα η Mimi Moocher!

Instagram @mimimoocher

Πηγή: InStyle