Το πιο απλό και ταυτόχρονα πολυχρηστικό προϊόν ομορφιάς υπάρχει σίγουρα στο μπάνιο σου και δεν είναι άλλο από ένα βαζάκι βαζελίνη.

Ξέρεις ήδη ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το λιπ μπαλμ ή την κρέμα σου για τις «σκασμένες» φτέρνες. Ήξερες όμως ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις….

1.Για κάνεις τις βλεφαρίδες σου να μακρύνουν γρηγορότερα. Πολλές Beauty addicts ορκίζονται ότι η βαζελίνη θρέφει και βοηθά τις βλεφαρίδες τους να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Επίσης οι make up artists απλώνουν βαζελίνη στις βλεφαρίδες όταν δε θέλουν να εφαρμόσουν μάσκαρα ωστόσο επιδιώκουν ένα πιο δραματικό λουκ. 

2.Σαν highlighter. Αν και υπάρχουν πολλά ειδικά προϊόντα για το τέλειο strobing, δε χρειάζεται να ξοδευτείς περισσότερο αρκεί να εφαρμόσεις λίγη βαζελίνη στο κόκκαλο των ζυγωματικών και στα σημεία που θες να δώσεις extra λάμψη. 

 {gallery}vaseline{/gallery}

3.Για να τιθασεύεις τα φρύδια ή τις ρίζες των μαλλιών σου. Λίγη βαζελίνη μπορεί να δώσει το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου ή το απόλυτο sleek ίσιωμά, αποτρέποντας τις «ατίθασες» τρίχες από το να «πετούν» ενοχλητικά. 

4.Για να αποφύγεις δισχρωμίες από τα προϊόντα self tan. Αν θες ομοιόμορφο χρώμα χωρίς κηλίδες και σημάδια μετά τη χρήση του self tan φρόντισε πριν να εφαρμόσεις λίγη βαζελίνη σε δύσκολα  σημεία όπως οι αγκώνες και τα γόνατα. 

5.Για να μη βάψεις το μέτωπό σου κατά τη διάρκεια της βαφής. Πόσες φορές μετά τη βαφή μαλλιών βρίσκεσαι με το ίδιο χρώμα στο δέρμα κοντά στις ρίζες; Αν εφαρμόσεις λίγη βαζελίνη στο περίγραμμα του μετώπου και στους κροτάφους πριν τη βαφή το χρώμα θα μείνει εκεί και όχι στο δέρμα σου.