Μουσική, ευφάνταστα outfits και… deux points. Συμμετέχοντες από 40 χώρες περπάτησαν χθες στο τιρκουάζ χαλί στο Τορίνο για την τελετή έναρξης του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2022. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι Gabriele Corsi, Mario Acampa και Carolina Di Domenico. Χτισμένο το 1675, το Venaria Reale, στο οποίο έγινε το event, γνωστό για την υπέροχη αρχιτεκτονική και τους πολυτελείς κήπους του, ήταν μια από τις κατοικίες του Βασιλικού Οίκου της Σαβοΐας. Προστέθηκε στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το 1997.

Επειδή ωστόσο πριν αρχίσουν… τα τραγούδια, τα outfits έχουν τον πρώτο λόγο, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα looks.

Η Emma Muscat από τη Μάλτα έφτασε στο Venaria Reale και εκφράζει πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να κατανοήσουν οι άνθρωποι το μήνυμα πίσω από το τραγούδι της I Am What I Am. Το παν είναι να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, ανεξάρτητα από το τι έχουν να πουν οι άλλοι. Σωστή η Emma!

Από το Μαυροβούνιο, η Vladana γνωρίζει καλά ότι οι περισσότεροι θα περίμεναν ένα avante garde ρούχο από αυτήν, αλλά όπως δήλωσε, μόλις είδε εικόνες από το χώρο, αποφάσισε να πάει με κάτι πολύ πιο κομψό. Νομίζουμε πως τα κατάφερε!

Η Brooke από την Ιρλανδία δήλωσε ότι, «η Eurovision είναι η πιο τρελή εμπειρία που είχα μέχρι τώρα στη ζωή μου!». Κάτι που αποτυπώνεται και στο μίνι φόρεμά σου Brooke!

Οι Φιλανδοί Rasmus γνωστοί και στην Ελλάδα από τις επιτυχίες τους, είναι ενθουσιασμένοι για τον Δεύτερο Ημιτελικό της Πέμπτης και ευχαριστούν τον Måneskin που έκανε τη Eurovision ροκ ξανά. Και’ μείς!

Από τη Λιθουανία, η Monika Liu τονίζει πόσο σημαντικό είναι για εκείνη που η λιθουανική γλώσσα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision και ποζάρει με στιλ μέσα στο μαύρο, structured φόρεμά της.

Η Ανδρομάχη εκπροσωπεί την Κύπρο. Η ίδια αποκαλύπτει ότι γράφει πολλά τραγούδια της όσο βρίσκεται στην κουζίνα και μαγειρεύει. Σίγουρα οι στίχοι θα έχουν τη… νοστιμιά τους όπως και το στράπλες outfit που επέλεξε για να περπατήσει στο χαλί.

Last but not least, η Amanda Georgiadi Tenfjord εκπροσωπεί την Ελλάδα, ενώ η 101χρονη γιαγιά της περιμένει πως και πως να την δει στη σκηνή. Το ροζ φούξια φόρεμά της εντυπωσίασε σε συνδυασμό με την κόκκινη ομπρέλα.

Πηγή: InStyle