Το στιλ είναι όπως το καλό κρασί. Δεν γερνάει. Αντίθετα, ωριμάζει και με τα χρόνια γίνεται πιο ποιοτικό.

Όταν δε διαθέτεις στιλ το κάθε τι που φοράς δείχνει ξεχωριστό. Τι όμως πρέπει να υπάρχει σε μια ντουλάπα μιας στιλάτης γυναίκας άνω των 50 ετών; Οφείλει να έχει μερικά all time classic κομμάτια που την κολακεύουν, για κάθε περίσταση. Γιατί, ωραίες είναι και οι τάσεις, αλλά τελικά τίποτα δεν συγκρίνεται με το διαχρονικό.

Credit: Alex Riviere/Instagram

Το animal print μίντι φόρεμα: γιατί τα συγκεκριμένα μοτίβα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, συν του ότι προσθέτουν μια σέξι, wild πινελιά στην ήσυχη γκαρνταρόμπα σας. Τα prints της λεοπάρδαλης και της ζέβρας θεωρούνται ίσως από τα πιο κλασικά, ωστόσο όλα τα animal prints είναι καλοδεχούμενα. Αρκεί, το μήκος του φορέματος να είναι μίντι φυσικά!

Credit: Rosie HW/Instagram

Το σατινέ total set: με την αξεπέραστη ποιότητα, το οποίο μετατρέπει κάθε εμφάνιση σε… ακριβή! Επιλέξτε ένα σε ουδέτερες αποχρώσεις και πριν βγείτε από το σπίτι, φροντίστε να το σιδερώσετε στην εντέλεια. Πλέον, το σατινέ total set συγκαταλέγεται στα all time classics μιας στιλιστικά ενημερωμένης γκαρνταρόμπας και είναι ένα από τα αγαπημένα μας.

Credit: Grece Ghanem/Instagram

Η διαχρονική baguette: η oversized τάση πάει κι έρχεται, αλλά οι μίνι τσάντες ήρθαν για να μείνουν. Πόσο μάλλον, οι baguettes, οι οποίες χαρακτήρισαν τη δεκαετία των ‘90s και αποτέλεσαν κυριολεκτικά, στολίδι των γυναικείων outfits. Statement ή κλασική, η συγκεκριμένη τσάντα είναι ένα αξεσουάρ που μόνο προσθέτει.

Credit: Anouk Yve/instagram

Το oversized σακάκι: το οποίο για να αποκτήσει μια μόνιμη θέση στη ντουλάπα σας, οφείλει να είναι καλοραμμένο. Ίσως, να αποτελεί κι ένα από τα κομμάτια στα οποία θα πρέπει να επενδύσετε κάτι παραπάνω, προκειμένου να αποκτήσετε την ποιότητα που θέλετε. Γιατί, τίποτα δεν θεωρείται πιο «παλιομοδίτικο» από ένα κακοραμμένο σακάκι.

Credit: Alex Riviere/Instagram

Το tailored κοστούμι: και σε αυτήν την περίπτωση, αν και λατρεύουμε την oversized τάση, θα προτείναμε το μεσάτο, μακρύ σακάκι σε συνδυασμό με ένα ανδρικό φαρδύ παντελόνι. Αποφύγετε τα κοντά blazers, τα μοντέρνα cuts και τις υπερβολές στα χρώματα και επενδύστε σε ένα κλασικό κοστούμι, το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε πολλές περιστάσεις της ζωής σας.

Πηγή: InStyle