Η αρμονία του προσώπου καθορίζεται σε σημαντικό βαθμό από το σχήμα και το πάχος των φρυδιών. Έτσι ακόμη και τώρα που μένετε σπίτι  δεν θα πρέπει να τα αμελείτε την περιποίησή τους. Για να είναι καλοσχηματισμένα, φροντίστε τα συχνά και ακολουθήστε τα παρακάτω εύκολα tips.

#1. Το σχήμα των φρυδιών πρέπει να συμβαδίζει με το σχήμα του προσώπου για να έχουμε ένα ισορροπημένο και φυσικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, εάν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, η καμπύλη του τόξου είναι προτιμότερο να είναι γωνιακή ενώ τα τετράγωνα πρόσωπα που χρειάζονται ένα λιγότερο έντονο τόξο.

Μπορείτε να σχεδιάσετε μία γραμμή κάτω από το τόξο των φρυδιών, χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι και έπειτα αφαιρέστε τις τρίχες που εξέχουν από την γραμμή που σχεδιάσετε με ένα τσιμπιδάκι, μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

#2. Για να γεμίσετε τα φρύδια σας χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών και θα σας δώσει ένα καλοσχηματισμένο φρύδι – δώστε έμφαση στο να βρείτε τη σωστή απόχρωση. Ένα trick που θα κάνει ακόμη πιο όμορφα τα φρύδια σας είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα highlighter, χαρίζοντας λάμψη στο συγκεκριμένο σημείο.

#3. Αν θέλετε να βοηθήσετε να μεγαλώσουν τα φρύδια σας δεν έχετε παρά να προμηθευτείτε τα κατάλληλα serums και primers ώστε να ενισχύσετε την ανάπτυξη νέων τριχών, δίνοντας πυκνότητα στα φρύδια σας.

Πηγή: jenny.gr