Τα κολάν που θα σε βοηθήσουν να αθληθείς ανενόχλητη κολακεύοντας τις αναλογίες σου.

Δεν είναι εύκολη η ώρα της γυμναστικής. Για αρχή, πρέπει να πάρεις απόφαση ότι πρέπει να μπεις στο ανάλογο mood νοητικά. Έπειτα, πρέπει να ετοιμαστείς. Να φορέσεις τα αθλητικά σου ρούχα -φόρμα ή κολάν- και παπούτσια και να ξεκινήσεις τη διαδρομή.

Μέχρι να βγεις, όμως, από το σπίτι, η σύνθεση του look μετράει. Γιατί πολύ απλά σου φτιάχνει την ψυχολογία αυτό που θα φορέσεις. Και ευτυχώς στην αγορά θα βρεις πολλές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις τα looks των ονείρων σου.


Η ώρα του κολάν

Το κολάν είναι το κατεξοχήν ρούχο που συνδυάζεται με τη γυμναστική. Είναι ένα πολύ άνετο ρούχο και ιδιαίτερα ελαστικό, ώστε να κάνεις οποιαδήποτε άσκηση έχεις στο πρόγραμμά σου εντελώς ανενόχλητη. Συν ότι αυτό βοηθάει και στην αποφυγή τραυματισμών.

Η επιλογή ενός ψηλόμεσου κολάν, όμως, βοηθάει και στην ανάδειξη του σώματος. Όταν το ύφασμα του κολάν σταματάει κοντά στον αφαλό ή ελαφρώς πάνω από αυτόν, αμέσως δημιουργεί την εικόνα ενός πιο ψηλού σώματος και σίγουρα πιο ψηλών ποδιών.

Σε συνδυασμό, μάλιστα, με ένα αθλητικό μπουστάκι, το γυμναστηριακό look απογειώνεται, ενώ ένα oversized πουλόβερ θα σε βοηθήσει ώστε να μην κρυώσεις κατά τις μετακινήσεις, ειδικά αφότου έχεις τελειώσει το workout και είσαι ιδρωμένη.

5 εντυπωσιακοί τρόποι να συνδυάσεις τα jeans με τα πουλόβερ σου

Shopping για κολάν

Στην αγορά θα βρεις πολλά σχέδια σε κολάν σε κάθε print και χρώμα. Εμείς σού βρήκαμε μερικά υπέροχα κολάν για να διαλέξεις στη συνέχεια…

 

Adidas

 

psilomesa kolan2Reebok

 
psilomesa kolan3Puma

 

psilomesa kolan6 copyNike

 psilomesa kolan7Sugarfree

 

 Δες περισσότερες επιλογές στη συνέχεια.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @evalongoriaΠηγή: Queen