Η μόδα είναι πάντα στο προσκήνιο της καινοτομίας και της αυθεντικότητας. Και όταν μια διάσημη και τόσο φρέσκια προσωπικότητα όπως η Sydney Sweeney επιλέγει να φορέσει τα εσώρουχά της ως εξώρουχα, το street style αποκτά νέα διάσταση. Και όχι οποιαδήποτε εσώρουχα! Η ηθοποιός τελευταία, δείχνει να έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία προς τα ανδρικά μποξεράκια. Ναι, αυτά τα πολύ χαρακτηριστικά με το λάστιχο στο πάνω μέρος.

Η Sydney με boxer και sneakers

Είναι το πρόσωπο της Miu Miu και δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς! Η Sydney πρόσφατα έκανε μια τολμηρή επιλογή στην εμφάνισή της, επιλέγοντας το no pants trend το οποίο ο ιταλικός οίκος έχει κάνει τόσο viral. Φορώντας τα boxer shorts της Miu Miu, αποφάσισε να κάνει τα εσώρουχα εξώρουχα, αποδεικνύοντας ότι η μόδα δεν γνωρίζει όρια. Το καυτό σορτς συνόδευσε με ένα ασορτί ριμπ πουλόβερ, λευκό βαμβακερό καπέλο και αθλητικά παπούτσια με καλτσάκια, όλα με το λογότυπο του οίκου Miu Miu. Μια εμφάνιση, υπέροχη εδώ που τα λέμε για τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες!

Η Τάση: Τα εσώρουχα ως εξώρουχα

Δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Εδώ και καιρό φοράμε τα κλασικά εσώρουχα όλων των ειδών πια και ως κανονικά ρούχα, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο look. Τα boxer shorts μάλιστα, χρησιμεύουν όχι μόνο ως εσώρουχα, αλλά και σαν κύριο κομμάτι του ντυσίματος, προσδίδοντας έναν αέρα άνεσης και αυτοπεποίθησης στο στιλ μας. Χάρη στη Miu Miu αλλά και στις περισσότερες hot celebrities που έχουν “αγκαλιάσει” το trend, αποκτούν νέο ρόλο ως statement κομμάτια που τα βλέπουμε και έξω. Και είναι κάτι φρέσκο, ανεπιτήδευτο και παιχνιδιάρικο που μας αρέσει εξαιρετικά πολύ.

Και κάπως έτσι, τα παντελόνια βγαίνουν πλέον εκτός!



Πηγή: InStyle