@giovannaengelbert/instagram

Αν κάνετε μια βόλτα στο στο στολισμένο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Mayfair, θα συναντήσετε ένα γιγαντιαίο gingerbread house, εκεί όπου στεγάζεται το Annabel’s Private Club. Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Swarovski έκανε το παιδικό της όνειρο πραγματικότητα και δημιούργησε ένα αληθινό σπιτάκι όπου χωράνε πραγματικοί άνθρωποι και όχι μινιατούρες.

@swarovski/instagram

@giovannaengelbert/instagram

«Όταν ήμουν παιδί ευχόμουν ότι τα Χριστούγεννα θα μπορούσα να γίνω τόσο μικρή έτσι ώστε να μπορώ να μπω σε ένα gingerbread house, μετά, όταν μεγάλωσα μπόρεσα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, αλλά αντί να γίνω εγώ μικρή έφτιαξα ένα gingerbread house τεράστιο και το κάλυψα με κρυστάλλους Swarovski. Ποτέ να μην υποτιμάτε την δύναμη της φαντασίας!».

Σίγουρα η Giovanna Engelbert έχει άπειρη φαντασία κι ακόμα περισσότερη διάθεση, αφού κατάφερε να δημιουργήσει ένα χριστουγεννιάτικο σπίτι που κάνει όποιον περνάει από έξω να χαμογελάει.

Και η φαντασία δεν περιορίζεται στην εξωτερική όψη. Το εσωτερικό του είναι το ίδιο «κουκλίστικο» αποπνέοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα με φωτάκια, στολίδια και κρυσταλλάκια της Swarovski να διακοσμούν κάθε γωνιά της λέσχης. Φυσικά, καθώς πρόκειται για την ωραιότερη γιορτή του χρόνου, οι καλεσμένοι δεν πρόκειται να μείνουν με άδειο στομάχι. Κεράσματα, γλυκάκια και χριστουγεννιάτικα μπισκότα προσφέρονται από κομψούς σερβιτόρους ντυμένους με πράσινο βελούδο. Δεν είναι αυτός λόγος για να πετάξετε μέχρι το μαγευτικό Λονδίνο;

@annabelsmayfair/instagram



Πηγή: InStyle