Μια από τις ωραιότερες vegan σειρές περιποίησης μαλλιών της Aveda, για πιο λεία και απαλά μαλλιά, είναι εδώ, πιο ανανεωμένη από ποτέ. H Smooth Infusion™ κάνει ξανά τον δικό της πάταγο. Εμπνευσμένη από τη σύγχρονη βοτανική τεχνολογία και χωρίς ίχνος σιλικόνης, αντιμετωπίζει την υγρασία και το φριζάρισμα, προσφέροντας ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα απόλυτης λείανσης και μια μοναδική απαλότητα, που φαντάζει μαγική και έχει αποδεδειγμένη διάρκεια έως 72 ώρες!

H βελτιωμένη σύνθεση Smooth Infusion προσφέρει vegan φροντίδα με φυτικά συστατικά, όπως το έλαιο Tamanu και το έλαιο από σπόρους πεπονιού Καλαχάρι.

«Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας σε υλικά φυσικής προέλευσης και υψηλής απόδοσης, καταφέραμε να αναγνωρίσουμε το Plant Polymer Shield στη συλλογή Smooth Infusion™, που χρησιμοποιείται για να εμποδίζει την υγρασία και να παρέχει προστασία από το φριζάρισμα», δήλωσε η Camille Sasik, Ph.D., Διευθύντρια Ερευνας και Ανάπτυξης Περιποίησης Μαλλιών του αγαπημένου μας brand. «Πρόκειται για μια εξαιρετική τεχνολογική βελτίωση, που αντικαθιστά τις σιλικόνες με εναλλακτικές που προέρχονται από φυτά, χωρίς να θυσιάζει την απόδοση, δίνοντας μάλιστα καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερης διάρκειας από την προηγούμενη φόρμουλα. Αυτή είναι η δύναμη της Πράσινης Χημείας!» τονίζει χαρακτηριστικά.

Η νέα, ανανεωμένη και εκπληκτική σειρά περιποίησης για απόλυτη λείανση Smooth Infusion™, που δαμάζει κυριολεκτικά το φριζάρισμα, περιλαμβάνει το σαμπουάν Anti-Frizz Shampoo, το κοντίσιονερ Anti-Frizz Conditioner, το σπρέι κατά της υγρασίας Perfect Blow Dry™, το ανάλαφρο leave-in serum Style-Prep Smoother και την κρέμα Perfectly Sleek Heat Styling Cream.

Ωδή στην υπέροχη εσάνς της σειράς Smooth Infusion™, που περιέχει τριαντάφυλλο, σανδαλόξυλο, περγαμόντο, βιολογικό φοινικόροδο και ένα μείγμα από αιθέρια έλαια φυτών και λουλουδιών.

Η συλλογή Smooth Infusion™ περιέχει τουλάχιστον 59% ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ για την παραγωγή έχουν χρησιμοποιηθεί 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ηλιακής και αιολικής) στις κύριες εγκαταστάσεις της Aveda.

Mέρος του κειμένου δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στο περιοδικό InStyle.



Πηγή: InStyle