Αφού επιλέξετε την κατάλληλη μάσκα με άργιλο σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ακολουθήστε τα βήματα για τη σωστή εφαρμογή της.

1 Πρώτα καθαρίστε
Προτού εφαρμόσετε τη μάσκα, επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε μια καθαριστική σύνθεση για να απομακρύνετε το μακιγιάζ, το σμήγμα, ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ετσι, θα βοηθήσετε το συστατικό να δράσει στο μάξιμουμ.

2 Απλώστε μια ομοιόμορφη στρώση
Δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε μεγάλη ποσότητα. Ενα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα μάσκας αρκεί για να χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή γίνεται πάντα με καθαρά χέρια. Αν δεν επιθυμείτε να τα λερώσετε, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο παρόμοιο με εκείνο του μέικ απ, το οποίο διευκολύνει τη λεπτή και ομοιόμορφη εφαρμογή της στρώσης.

3 Περιμένετε 10-15 λεπτά
Ξεφυλλίστε ένα περιοδικό, ακούστε μουσική, κάντε ζάπινγκ ή απλώστε μια θρεπτική μάσκα στα μαλλιά. Γενικώς χαλαρώστε και αποφύγετε να μιλάτε για να μη «σπάσει».

4 Αφαιρέστε την
Εφόσον έχει στεγνώσει η μάσκα, είναι ώρα να ξεπλύνετε το πρόσωπο. Βρέξτε ένα μαλακό ύφασμα και τρίψτε απαλά τη μάσκα με κυκλικές κινήσεις. Τσεκάρετε αν έχετε αφαιρέσει τα υπολείμματά της στη γραμμή του πηγουνιού, τη γραμμή των μαλλιών και τους κροτάφους.

5 Στεγνώστε την επιδερμίδα
Σκουπίστε απαλά, ταμποναριστά με μια καθαρή, μαλακή πετσέτα, χωρίς να τρίβετε το πρόσωπό σας. Η όψη σας έγινε αμέσως πιο λαμπερή και αναζωογονημένη.

6 Ενυδατώστε
Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να απλώσετε έναν αντιγηραντικό ορό, ο οποίος μετά τον σπέσιαλ καθαρισμό θα διεισδύσει σε βάθος και θα δράσει πιο αποτελεσματικά. Αφού απορροφηθεί εντελώς, συνεχίστε κανονικά με την κρέμα σας.

Το μυστικό

Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η ποιότητα της επιδερμίδας σας έχει βελτιωθεί θεαματικά. Τα μαύρα στίγματα και οι ερεθισμοί έχουν μειωθεί αισθητά, οι πόροι είναι λιγότερο ορατοί και η λάμψη σας έχει αυξηθεί.Πηγή: OmorfaMystika