Δεν γεννηθήκαμε κοκκινομάλλες όλες, αλλά κάποιες θα θέλαμε διακαώς να είμαστε (ένοχη!). Άλλες πάλι γίνανε στην πορεία από επιλογή. Ας πούμε όμως αλήθειες, το ginger είναι ένα χρώμα που όσο και να θέλουμε να έχουμε δεν μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με απόλυτη επιτυχία.

Στα social media καθημερινά βλέπουμε εκατοντάδες διαφορετικές αποχρώσεις του χάλκινου, όμως τελευταία το TikTok, εστιάζει σ’ ένα συγκεκριμένο χάλκινο με χιλιάδες χρήστριες να το αναζητούν και να ρωτούν γι’ αυτό.

Κι όπως όλα ξεκινούν από κάπου, έτσι κι αυτή η πολυπόθητη απόχρωση ginger ξεκίνησε από την επιλογή του μοντέλου Molly McArthur από τον Καναδά. Η Molly πραγματικά προκάλεσε φρενίτιδα στο TikTok, καθώς βρήκε τον τρόπο να αλλάξει τα φυσικά καστανά μαλλιά της στο πιο υπέροχο χάλκινο που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Κι εμείς… και περισσότεροι από 1 εκατομμύριο χρήστες της αγαπημένης εφαρμογής των νεαρών beauty junkies.

@mollymcarthur3Hair dying day! #fyp #redhead #canadian♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Στο ρεπορτάζ τώρα όπως αποκάλυψε η ίδια, πέτυχε την απόχρωση αυτή χωρίς τη χρήση ντεκαπάζ. Κάποιοι μάλιστα απόρησαν, καθώς βρήκαν το χρώμα ιδιαίτερα ανοιχτό και δύσκολα θα μπορούσε να επιτευχθεί τόσο απλά από ένα φυσικό καστανό.

Tα βίντεο της Molly στο TikTok, έχουν συγκεντρώσει μέσα σε λίγες μόνο μέρες περισσότερες από 1,2 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζουν να αυξάνονται.

@mollymcarthur3Reply to @hotlentils♬ original sound – Molly Mcarthur

Για την ιστορία και για να βάλουμε εμείς εδώ κάποια πράγματα στη θέση τους να σας πούμε ότι είναι πολύ δύσκολο οι κόκκινες και χάλκινες αποχρώσεις στα μαλλιά να επιτευχθούν χωρίς ντεκαπάζ.

Στο μεταξύ, εμείς κάναμε ένα screenshot τη φωτογραφία της Molly και θα τη δείξουμε στον colorist μας.Πηγή: InStyle