Η αλήθεια είναι, πως η περιποίηση της τριχοφυΐας στην περιοχή του μπικίνι, είναι ένα θέμα, που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού.  Πόσα καλοκαίρια, έχεις νιώσει άβολα με τα σπυράκια που προκαλεί το ξύρισμα και φαίνονται στην γραμμή του μπικίνι; Για να μην αναφέρουμε την ενοχλητική φαγούρα που παρουσιάζεται όταν ξαναβγαίνουν οι τρίχες και προκαλεί αυτά τα μικρά τσιμπηματάκια κάθε λίγο. Πόσο θα ήθελες, να αποκτήσεις απαλό δέρμα με βελούδινη υφή, χωρίς φαγούρα και σπυράκια;

Πέτα το ξυράφι, ξέχνα το κερί και απόλαυσε το καλοκαίρι όπως σου αξίζει.  Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη στο μπικίνι, είναι η καλύτερη λύση και η πιο must επιλογή. Απευθυνθήκαμε στην Facemed Clinic, ένα ιατρικό κέντρο που εξειδικεύεται στην αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη και ιδού τα συμπεράσματα που βγάλαμε: 

Αν έχεις κοφτερό μυαλό, δεν χρειάζεσαι κοφτερό ξυράφι

Με την Laser αποτρίχωση, μπορείς να πεις αντίο στο ξυράφι για πάντα, αφού μέχρι να πετύχεις την οριστική απομάκρυνση της τριχοφυΐας, δεν χρειάζεται να ξυρίζεσαι!

Θα χρειαστούν κάποιες συνεδρίες, όμως κάθε φορά, η τριχοφυΐα θα μοιάζει περισσότερο με χνούδι παρά με τρίχα, μέχρι που θα εξαφανιστεί εντελώς.

Επιπλέον, το Laser στοχεύει μόνο τον θύλακα της τρίχας και δεν επηρεάζει τα εσωτερικά όργανα του σώματος, επομένως μπορείς να αφήσεις τις ανησυχίες σου στην άκρη και να απολαύσεις τα οφέλη του Laser Αλεξανδρίτη άφοβα! 

Χωρίς το ξύρισμα, δεν θα υπάρχει και η θυλακίτιδα. Ούτε τα σπυράκια. Ούτε η φαγούρα! 

Η καθαριότητα…είναι η μισή αρχοντιά

Με την αποτρίχωση Laser Αλεξανδρίτη στην ευαίσθητη περιοχή του μπικίνι, κερδίζεις  και ένα ακόμη bonus όφελος.  Η τριχοφυΐα στην συγκεκριμένη περιοχή, μπορεί να συγκρατεί υγρασία με αποτέλεσμα να ευνοείται η ανάπτυξη μικροβίων και να αυξάνεται η πιθανότητα λοιμώξεων.  Λιγότερη τριχοφυΐα σημαίνει καλύτερη υγιεινή.

Επιπλέον, οι δερματολόγοι της Facemed Clinic, μας ενημέρωσαν πως με το ξύρισμα υπάρχει πιθανότητα μεταφοράς του ιού HPV,  από την περιοχή του μπικίνι προς την περιοχή του πρωκτού και το αντίθετο, επομένως έχεις ακόμη ένα λόγο να σταματήσεις το ξύρισμα.

Μην πηγαίνεις στα τυφλά, φόρεσε τα προστατευτικά γυαλιά του laser

Η τυφλή αποτρίχωση που σου παρέχει το ξυράφι, μπορεί να οδηγήσει σε μικρά κοψίματα και εκδορές στο δέρμα, που αν μολυνθούν μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν αρκετά.

Αντίθετα, με την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη, το δέρμα σου θα μείνει λείο και απαλό! Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να φορέσεις τα ειδικά γυαλιά που προστατεύουν τα μάτια σου από το laser και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνονται μετά το τέλος της συνεδρίας. 

Ό,τι και αν κάνεις, κάν’το με στυλ

Το ότι κάνεις αποτρίχωση με laser, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφαιρέσεις όλη την τριχοφυΐα στην περιοχή. Αν είσαι από τις γυναίκες που προτιμούν να δώσουν ένα σχήμα στην τριχοφυΐα του μπικίνι, το Laser Αλεξανδρίτη είναι και για σένα η κατάλληλη λύση. Αυτό γιατί, το laser Αλεξανδρίτη, μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε στοχευμένα σημεία, χωρίς να επηρεάζει την παρακείμενη τριχοφυΐα.Πηγή: Shape